Samsøe & Samsøe Kimberly ss 6616 Ögrönlar f0357evwl71798-Damkläder

Spanx EVERYDAY THONG - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder
Spanx LAIDBACK LAYERS SEAMLESS BRALETTE - Topp - very svart Vackra billiga damkläder
Spanx POWER SERIES - Shapewear - soft nude Vackra billiga damkläder
Spanx Shapingtrosa Spets Cheeky - Svart - Dam
Spanx UNDIE TECTABLE THONG - Shapewear - umber ash Vackra billiga damkläder
Speedo Baddräkt Brigitte 1-Piece - Röd - Dam
Speedo Essential Endurance+ Medalist Marinblå baddräkt
Sportmax Code ZEMIRA - Stickad tröja - bordeaux Vackra billiga damkläder
Stance RADIANCE - Strumpor - teal Vackra billiga damkläder
Steffen Schraut BLOUSETOP - blås - deep ocean Vackra billiga damkläder
Stella Nova Ida Ytterkläder

Stig P Liu organic T Shirt Ögrönlar
STINE GOYA Freesia, 520 Checkeröd Poly Klänningar
STINE GOYA Tulip, 527 Mikado Tailoring Ytterkläder
Stradivarius Flerfärgad bomberjacka med scarfmönster
Stradivarius Bomberjacka - svart Vackra billiga damkläder
Stradivarius Kofta - stone Vackra billiga damkläder
Övrigt

Framtidens sjöfart

Stradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder
Stradivarius MIT SPITZENDETAIL - Sweatshirt - stone Vackra billiga damkläder
Stradivarius Skjorta - vit Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Stradivarius Tygbyxor - turquoise Vackra billiga damkläder

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Studio Sammetstunika - Röd - Dam Anmäl
Stylein Kavaj Benito Blazer - Natur - Dam
Superdry Blå oxfordskjorta med en ficka 14:22 #1 av: South Beach Baddräkt med hög benskärning knytning i midjan och ormskinnsmönster

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Superdry Surplus goods Kamouflagemönstrad skjorta South Beach Mixa och matcha Fiesta Enärmad bikinitopp
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

South Beach Svart strandskjorta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.