RODEBJER Amma Embroidery Ögrönlar f0357evwl61598-Damkläder

Skiny L. slipdress Bodies & slips
Skiny Topp - svart Vackra billiga damkläder
Sloggi 2 PACK - String - cognac Vackra billiga damkläder
Sloggi Boxertrosa Sensual Fresh Short - Vit - Dam
Sloggi FEEL NATURAL TAI - Shapewear - cognac Vackra billiga damkläder
Sloggi sloggi 24 7 Microfibre Maxi Trosor
Sloggi sloggi ZERO Modal Hipster Trosor
Sloggi T-shirt-bh Wow Comfort - Vit - Dam
Soaked in Luxury Byxa Hanne - Svart - Dam
Soaked in Luxury Klänning Lanei - Vit - Dam
Soaked in Luxury Topp Anthea Top - silver - Dam

Soft Rebels Day T shirt Ögrönlar
Soft Rebels Tora Long Tunic Ögrönlar
Solid Jacka Kornel - Blå - Herr
Solid Skjorta New London - Blå - Herr
Sons of Owen Denimskjorta med tvättad look - Blå - Herr
Sons of Owen Skjorta i bomullstwill - Grön - Herr
Övrigt

Framtidens sjöfart

Soulland GUS T SHIRT W.PRINT Ögrönlar
South Beach Gröna seamless leggings med ombré-effekt
Soyaconcept DENA STRIPE - Jerseyklänning - rapture rosa combi Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Spanx BRALLELUJAH - T-shirt-bh - naked 2.0 Vackra billiga damkläder

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Spanx POWER SERIES - Shapewear - very svart Vackra billiga damkläder Anmäl
Sparkz FILUCA - blås - pastel lila Vackra billiga damkläder
Sportmax Code DANDY Byxor 14:22 #1 av: Sista Glam CHROME - Festklänning - nude Vackra billiga damkläder

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Stay In Place Pad Sports Bra A B BH ar Sixth June Kamouflagefärgad skjorta med slitningar
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Sixth June Svarta cargobyxor med kontrasterande fickor

Stolt medis på Sixth June Marinblå t-shirt med cut and sew logga och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.