River Island Mellanblå slim jeans f0357evwl11498-Herrkläder

Sense of Karma Yogatopp med knytdetalj - Svart - Dam
Seven Seas Copenhagen Fine Twill w Guana Ögrönlar
Shock Absorber ACTIVE SHAPED SUPPORT - Sport-bh - svart rosa Vackra billiga damkläder
Signal Bill Print Ögrönlar
SikSilk Kortärmad vit skjorta med kontrasterande panel
SikSilk Svarta mjukisbyxor med sidorand
SikSilk Blårutig skjorta med farfarskrage och jerseyärmar endast hos
Simone Pérèle DREAM NÉGLIGÉ KURZ - Nattlinne - flamingo Vackra billiga damkläder
Simply Be Blockfärgad bandeau-baddräkt med avtagbar halterneck
Sisley MIX SHIFT DRESS - Fodralklänning - ivory Vackra billiga damkläder
Sisters Of The Tribe Petite Blommiga byxor med hög midja och benslits del av set

Sixth June Khakifärgade cargoshorts med kontrasterande fickor
Skhoop Dunväst The Jen - Svart - Dam
Skiny ADVANTAGE 2 PACK - String - vit Vackra billiga damkläder
Skiny SMART - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder
Sloggi TAI 3 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Soaked in Luxury blås Latifah Top SS - rosa - Dam
Övrigt

Framtidens sjöfart

Soaked in Luxury Klänning SL Narnia Dress - Brun - Dam
Sofie Schnoor Kimono Ögrönlar
Solid Gult linne med Cape Town -tryck
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Solid Jeansskjorta Saxon LS - Blå - Herr

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Solid T-Shirt Aristide - Vit - Herr Anmäl
Someday. QUINALA - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder
Sons of Owen Jeans Dean, slim fit - Svart - Herr 14:22 #1 av: Selected Homme SLHSKINNY LUCA DEEP DEPTHS PANTS W NOOS Byxor

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Sons of Owen T-shirt Dale - Blå - Herr Selected Homme SLHSLIMMATTHEW SHIRT SS AOP W Ögrönlar
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Selected Homme SLHTHEPERFECT SS O NECK TEE B NOOS Ögrönlar

Stolt medis på Selected HOMME Tröja shdShane - Svart - Herr och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.