RESIDUS Maxiklänning Mon Dress - Vit - Dam f0357evwl51398-Damkläder

Selected Homme Randig t-shirt i ekologisk bomull
Selected Homme Svarta ankellånga finbyxor med dragsko i midjan
Selected Homme Vit skjorta med geometriskt mönster
Selected HOMME Byxor shdSlim-Mathcole DK blå - Blå - Herr
Selected HOMME Jacka slhBan Jacket - Blå - Herr
Selected HOMME Kavaj slhSlim-Mylobill Navy Blazer B Noos - Blå - Herr
Selected Homme SHNSLIM LEON 1005 grå ST JNS W NOOS Jeans
Selected HOMME Skjorta slhReglandon Perfect Shirt - Blå - Herr
Selected Homme SLHAMOS SS SPLIT NECK TEE B Ögrönlar
Selected Homme SLHREGSEL PELLE SHIRT LS B NOOS Ögrönlar
Selected Homme SLHSLIM MYLOLOGAN svart TROUSER B NOOS Byxor

Selected Homme SLHSTRAIGHT PARIS MIX SHORTS W Shorts
Selected HOMME Tröja slhRocky Crew Neck - Vit - Herr
Sense of Karma Yogatights Bootcut - Svart - Dam
Seven Seas Copenhagen Kadet L S Slim fit Ögrönlar
Simone Pérèle ANDORA Trosor
Simply Be Blockfärgad bandeau-baddräkt med avtagbar halterneck
Övrigt

Framtidens sjöfart

Sisley VNECK TEE - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder
Sixth June Endast hos Vit muscle T-shirt
Skins Activewear Linear Tech Fleece Mens Short 7 Inch Shorts
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Skiny L. spacer triangle BH ar

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Sloggi Basic Tai - Vit - Dam Anmäl
Sloggi SIGNATURE ZERO-FEEL LOW RISE CHEEKY - Briefs - dust Vackra billiga damkläder
Sloggi WEEKEND TAI 3 PACK - Briefs - skin light combination Vackra billiga damkläder 14:22 #1 av: Selected Femme SLFIRENA 3 4 TOP B Ögrönlar

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Soaked in Luxury Klänning Charlie Dress - Blå - Dam Selected Femme SLFMY PERFECT SS TEE BOX CUT Färg Ögrönlar
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Selected Femme SLFSNAKE LS SHIRT EX Ögrönlar

Stolt medis på Selected Femme SLFTRIXY LS SHIRT B Ögrönlar och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.