Pull&Bear senapsgul funktionsmodell i skjortjacka Kort f0357evwl7898-Damkläder

Röhnisch Sport-bh Flattering Sports Bra - rosa - Dam
Röhnisch Träningsjacka Namaste - Blå - Dam
Röhnisch Träningstights To Hatha Tights - Grå - Dam
Rokoko batikfärgad smockklänning med långa ärmar
rosamunde BENITA - Långärmad tröja - ivory Vackra billiga damkläder
rosamunde Kofta - svart Vackra billiga damkläder
rosamunde Silk t shirt regular ss w wide lace Ögrönlar
Roxy Baddräkt Roxy Fitness - rosa - Dam
Roxy SUNSET VALLEY - Linne - brandied apricot Vackra billiga damkläder
RVCA SOLID SHIMMER - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder
S.Oliver svart LABEL 3 4 ARM - blås - warm vit Vackra billiga damkläder

S.Oliver blås - blå Vackra billiga damkläder
S.Oliver KURZARM - T-shirt med print - blå stripes Vackra billiga damkläder
S.Oliver OUTDOOR - Väst - navy Vackra billiga damkläder
S.Oliver T-shirt med print - khaki Vackra billiga damkläder
Salomon X ALP GRAPHIC SS TEE M NIGHT SKY Ögrönlar
Samsøe & Samsøe Caico shirt 6135 Ögrönlar
Övrigt

Framtidens sjöfart

Samsøe & Samsøe Ester ls st 265 Ögrönlar
Samsøe & Samsøe Kirsti jacket 10429 Ytterkläder
Samsøe & Samsøe Linne - racing röd Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Samsøe & Samsøe Morgana o n st 10382 Ögrönlar

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Samsøe & Samsøe SLIPIN - Linne - svart Vackra billiga damkläder Anmäl
Samsøe & Samsøe Zea body 10725 Ögrönlar
SAND 3674 Misato Byxor 14:22 #1 av: River Island Plus Mellanblå jumpsuit i denim

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
SAND 7533 Eos Ytterkläder RODEBJER Holga Structure Kjolar
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

RODEBJER Yara Leaf Klänningar

Stolt medis på Röhnisch Bikini-bh Wire Bra - Grön - Dam och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.