Sunseeker röd damkläder billiga Vackra - Bikiniögrönl - TRIANGLE f0357evwl52764-Fashion Kläder

Vans Huvtröja Vans Classic Pull - Vit - Herr
Vans Shorts Range Short 18 - Svart - Herr
Vans x David Bowie Svart t-shirt with tryck baktill
Vero Moda Ankellånga wide leg jeans med hög midja och skärp
Vero Moda kappa med hakslag
Vero Moda Petite figursydd blazer
Vero Moda Svarta skinny jeans
Vero Moda Bikini-bh vmVolume Swimtop - Svart - Dam
Vero Moda blås - wine tasting Vackra billiga damkläder
Vero Moda blås vmNicole 7 8 Off Shoulder Top - orange - Dam
Vero Moda Byxor vmMaya MR Loose Solid Pant - Grå - Dam

Vero Moda Curve Jeanskjol i midilängd med knytning i midjan
Vero Moda Curve VMLYON SOFFY JACKET - Jacka i konstläder - svart Vackra billiga damkläder
Vero Moda Jacka vmVerodona LS Jacket Noos - Grå - Dam
Vero Moda Kappa vmTwo Dope Loop 3 4 Jacket - Grå - Dam
Vero Moda Långärmad tröja - svart iris Vackra billiga damkläder
Vero Moda Maxiklänning vmSimply Easy SL Tank Maxi Dress - Gul - Dam
Övrigt

Framtidens sjöfart

Vero Moda Petite Blå skinny jeans
Vero Moda Shorts vmEva Mr Short - Grå - Dam
Vero Moda Stickad tröja - rosa Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Vero Moda Topp vmAlba S S Lace Top - Vit - Dam

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Vero Moda Topp vmLine S L Highneck Top - Röd - Dam Anmäl
Vero Moda Tröja vmBrianna LS O-neck Blouse - Blå - Dam
Vero Moda Tröja vmWendy LS Blouse - lila - Dam 14:22 #1 av: Urban Classics LADIES SIDE STRIPE CROPPED ZIP - Linne - navy fireröd vit Vackra billiga damkläder

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Vero Moda VMANNA - Jeansshorts - fiery röd Vackra billiga damkläder Valerie Topp Corn 3 4 Top - Blå - Dam
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Vanessa Bruno LIVIA Ögrönlar

Stolt medis på Vans Classic 3-pack vita strumpor vxsewht och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.