South Beach Handduk med glassar f0357evwl62498-Herrkläder

Topshop PERCY PEG - Tygbyxor - ochre Vackra billiga damkläder
Topshop RAW HEM WIDE LEG - Tygbyxor - khaki Vackra billiga damkläder
Topshop RUNNER - Shorts - svart Vackra billiga damkläder
Topshop SNAKE PIPED CAMI - Linne - grå Vackra billiga damkläder
Topshop Tall RIP JAMIE - Jeans Skinny Fit - blå Vackra billiga damkläder
Topshop WIDE FUNNEL - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder
Tretorn Regnjacka Wings - Grön - Dam
Triumph AMOURETTE - Bygel-bh - vit Vackra billiga damkläder
Triumph AMOURETTE SPOTLIGHT - String - vit Vackra billiga damkläder
Triumph Bikini-bh Mix & Match 19 W - Svart - Dam
Triumph BODY MAKE-UP - Bygel-bh - vit Vackra billiga damkläder

Triumph CONTOUR SENSATION - Body - svart Vackra billiga damkläder
Triumph INFINITE SENSATION HIPSTER - Briefs - smooth skin Vackra billiga damkläder
Triumph PERFECT SENSATION - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder
Triumph TEMPTING - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder
TWINTIP Jeansshorts - mid blå Vackra billiga damkläder
TWINTIP SET - Bikini - gul vit Vackra billiga damkläder
Övrigt

Framtidens sjöfart

TWINTIP Tygbyxor - dark blå orange Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Byxor Sheila Trousers - Röd - Dam
Twist & Tango Maxiklänning Maxine Dress - Röd - Dam
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Twisted Tailor Ankellånga byxor i tweed med avsmalnande ben

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

UNIQUE21 Kritstrecksrandig minikjol med skärp del av set Anmäl
Urban Classics LADIES BATIC EXTENDED SHOULDER TEE - T-shirt med print - lightmint darkgrå Vackra billiga damkläder
Valerie Topp Fay Top - orange - Dam 14:22 #1 av: Tiger of Sweden Sweatshirt Tana - Svart - Herr

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Vans Svart långärmad t-shirt med schackrutiga kantränder Topshop 2 PACK LETTUCE BOOBTUBE - Linne - svart vit Vackra billiga damkläder
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Topshop BUTTON WRAP - blås - clay Vackra billiga damkläder

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.