Sofie Schnoor Pants Byxor f0357evwl12398-Damkläder

Tiger of Sweden IRU Kjolar
Tiger of Sweden Jeans Naturvit t-shirt i overStorlek-modell med logga
Tiger of Sweden Jeans CELL Ögrönlar
Tiger of Sweden Jeans Jeans Pistolero Straight - Svart - Herr
Tiger of Sweden Jeans OBSCURA PR Ögrönlar
Tiger of Sweden Jeans TANA O Ögrönlar
Tiger of Sweden KINGSAN Ögrönlar
Tiger of Sweden Klänning Raco Dress - Svart - Dam
Tiger of Sweden MOLENA Ytterkläder
Tiger of Sweden SANAKO S Ögrönlar
Tiger of Sweden Topp Deira - Grön - Dam

Topshop 3 PACK - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
Topshop DIXIE - A-linjekjol - rust Vackra billiga damkläder
Topshop LIA JEGGER - Träningsbyxor - grå Vackra billiga damkläder
Topshop PLEATED MINI DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder
Tretorn Regnkappa Wings Monocrome Padded - Grön - Dam
Triumph AMOURETTE MAXI - Briefs - ebony Vackra billiga damkläder
Övrigt

Framtidens sjöfart

Triumph Bikinitrosa Mix & Match 19 Midi - Svart - Dam
Triumph Bygel-bh My Perfect Shaper WP - Vit - Dam
Triumph Lady Form Soft Bygel bh - Vit - Dam
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Triumph SEXY SPOTLIGHT HIP - Briefs - nude Vackra billiga damkläder

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Triumph Urban Minimizer bygel-bh - Natur - Dam Anmäl
TWINTIP A-linjekjol - vit Vackra billiga damkläder
TWINTIP Linne - svart Vackra billiga damkläder 14:22 #1 av: The North Face Sport-bh - svart Vackra billiga damkläder

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
TWINTIP T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder Tiger of Sweden Ljust tvättade slim jeans
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Tiger of Sweden AZHA Klänningar

Stolt medis på Tiger of Sweden blås Sassa Blouse - Blå - Dam och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.