Helly Hansen Midsund 2 Navy blåa Skor Online f0357boxo12398-Mäns Skor

Lacoste Carnaby Evo 118 4 Burg wht lila Skor Online
Lacoste Carnaby Evo 317 6 NVY BRW blåa Skor Online
Lacoste Carnaby Evo Bl 1 Wht vita Skor Online
Lacoste Chaumont Lace 317 1 WHT vita Skor Online
Lacoste Espere Chukka 317 1 DK BRW lila Skor Online
Lacoste Eyyla Chukka 318 2 Blk off Wht lila Skor Online
Lacoste L.12.12 Unlined 118 1 Blk off Wht gråa Skor Online
Lacoste Lerond 418 1 Off Wht off Wht vita Skor Online
Lacoste Misano Sport 116 1 Wht vita Skor Online
Lacoste Straightset 116 4 Nvy blåa Skor Online
Lacrosse Hampton II Woherrar 6 Croco Embossed gråa Skor Online

Laura by Heppo A29201A svarta Skor Online
Le Coq Sportif Charline Suede Ash rosa rosa Skor Online
Le Coq Sportif Juste Uni Low svart svarta Skor Online
Leaf Broby Waterproof Fuxia rosa Skor Online
Legero Lauria Gore Tex® svart svarta Skor Online
Legero Marina Powder beige Skor Online
Övrigt

Framtidens sjöfart

Legero Salina Denim blåa Skor Online
Legero Tanaro 4.0 GORE TEX® Ruby lila Skor Online
Legero Tanaro Iron gråa Skor Online
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Lesson 2 S13108 gråa Skor Online

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Lloyd Dakin Tdm bruna Skor Online Anmäl
Lloyd Emanuel T.D.Mguld bruna Skor Online
Lloyd Larson svart svarta Skor Online 14:22 #1 av: Keen Terradora skor Leather Pure Cashmere brindle beige Skor Online

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Lloyd Paxton Night blå svarta Skor Online Keen Whisper svart magnet svarta Skor Online
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Kennel & Schmenger Queens svarta Skor Online

Stolt medis på KG by Kurt Geiger Lola rosa Skor Online och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.