- ICON Guess T-shirt blå damkläder billiga Vackra sea adriatic - print med f0357weze41198-Fashion Kläder

Jack & Jones Skjorta jjeOxford Shirt L S Noos - Vit - Herr
Jack & Jones Skjorta jprAdrian Shirt L S Noos, slim fit - Blå - Herr
Jack & Jones Skjorta jprHawaii Resort Shirt S S - Svart - Herr
Jack & Jones Skjorta jprSummer Print Shirt L S BD S19 - Vit - Herr
Jack & Jones Sweatshirt jcoRookie Sweat Hood - Vit - Herr
Jack & Jones Sweatshirt jprLester Bla. Sweat Crew Neck - Grå - Herr
Jack & Jones Tröja jjeStructure Knit Crew Neck Noos - Grön - Herr
Jack & Jones Tröja jprJeff Knit Crew Neck - Vit - Herr
Jack & Jones T-shirt jcoFoam Tee SS - Röd - Herr
Jack & Jones T-shirt jjePocket Tee SS O-Neck PS - Grön - Herr
Jack & Jones T-shirt jorHorizons Tee SS Crew Neck - Svart - Herr

Jack & Jones T-shirt jorVole Tee SS Crew Neck - Röd - Herr
Jack & Jones T-shirt jprSean. blå. Tee SS Crew Neck - Grå - Herr
Jack Wills Stableton Vit kortärmad oxfordskjorta med smal passform
Jacqueline de Yong Cardigan jdySaga L S - Svart - Dam
JBS JBS singlet original
JDY randig skjortklänning med knytning i midjan
Övrigt

Framtidens sjöfart

JDY JDYCATHY OVERStorlek - Långärmad tröja - sky captain sandshell Vackra billiga damkläder
JDY JDYINNES BLOUSE - blås - sky captain grön sheen Vackra billiga damkläder
JDY JDYPULLI - Stickad tröja - röd plum Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

JDY JDYTRACK - blås - sky captain Vackra billiga damkläder

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

JDY Skjorta - brun Vackra billiga damkläder Anmäl
Joelle Klänning Libra - Svart - Dam
John Zack Svart minikjol med hög midja och rynkning i sidan 14:22 #1 av: Jack & Jones Jeans jjiGlenn jjOriginal Jos 892 - Blå - Herr

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Juicy By Juicy Mjukisbyxor med logga och muddar Jack & Jones JJIMARCO JJBOWIE SA BEIGE NOOS Byxor
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Jack & Jones JPRCALDER SUEDE JACKET Ytterkläder

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.