GAP V DRAPEY UTILITY SHRT PRT Ögrönlar f0357weze3998-Damkläder

J. Lindeberg Dorian Cardigan Cotton Ögrönlar
J. Lindeberg Jay Subtly Worn Byxor
J. Lindeberg Nate Sharp Nylon Ytterkläder
J. Lindeberg Silo Twisted Fine Twist Ögrönlar
J.CREW CREW STRETCH SHORT SLEEVE TEE - T-shirt - bas - shale blå Vackra billiga damkläder
J.CREW MARTIE - Tygbyxor - cloud grå Vackra billiga damkläder
J.CREW SLIM PERFECT - Linne - vit Vackra billiga damkläder
J.CREW WHISPER CREWNECK TEE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder
J.Lindeberg Byxor Spring Viscose Silk - Svart - Dam
J.LINDEBERG MONIQUE - T-shirt - bas - beige Vackra billiga damkläder
Jacamo Långärmad skjorta med rand längs ärmen

Jack & Jones Core Sweatshirt med svart panel
Jack & Jones Essentials Vit v-ringad t-shirt med smal passform
Jack & Jones Originals Långärmad t-shirt med kontrasterande ärm
Jack & Jones Originals Vit t-shirt med melerad blockfärg
Jack & Jones Hoodie jjeHolmen Sweat Zip Hood - Blå - Herr
Jack & Jones Intelligence Mellanblå skinny jeans
Övrigt

Framtidens sjöfart

Jack & Jones Jeans jjiGlenn jjFox BL 820 - Blå - Herr
Jack & Jones JJIGLENN JJICON JOS 424 50SPS NOOS Jeans
Jack & Jones Kavaj jprSolaris Blazer Noos - Svart - Herr
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Jack & Jones Shorts jcoAxelsen Sweat Shorts - Vit - Herr

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Jack & Jones Skjorta jprHawaii Resort Shirt S S - Vit - Herr Anmäl
Jack & Jones Sweatshirt jorKnitted Sweat High Neck - Blå - Herr
Jack & Jones Tröja jprChamp Knit Crew Neck - Grå - Herr 14:22 #1 av: IVY & OAK STRIPED MIDI DRESS - Maxiklänning - multicolour Vackra billiga damkläder

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Jack & Jones T-shirt jcoTape Tee - Svart - Herr Ivyrevel Square Neck Strap Dress Klänningar
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

IZOD DOCKSIDE FLAMINGO PRINT SS SHIRT Ögrönlar

Stolt medis på IZOD MELANGE SLUB TEE Ögrönlar och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.