Mademoiselle R Kjol - rosa - Dam f0357weze93098-Damkläder

Miss Sixty Utsvängd jeansklänning med axelbandsdetalj
Missguided Blå ormskinnsmönstrad t-shirtklänning i overStorlek-modell
Missguided grå ormskinnsmönstrade byxor i satin i slim fit del av set
Missguided Knalligt korallrosa baddräkt med djup urringning
Missguided Mom jeans i ljusblå tvätt med hög midja och mönster med logga
Missguided Randig t-shirtklänning med tryck
Missguided Stentvättade jeans med vida ben
Missguided Tall lila byxor med vida ben
Missguided - Utsvängda byxor i ormmönster
Missguided COWL CAMI DRESS - Vardagsklänning - khaki Vackra billiga damkläder
Missguided ONE SHOULDER MIDI DRESS - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

Missguided Petite Svarta figursydda byxor med vida ben
Missguided Plus Storlek FRILL SLEEVE MIDI DRESS - Jerseyklänning - svart Vackra billiga damkläder
Missguided Tall Svart jeanskjol i minilängd
Missya Filipa fleece robe long Sov och loungeplagg
Molly Bracken LADIES - Shorts - vit Vackra billiga damkläder
Monki Figursydda beskurna byxor i svart
Övrigt

Framtidens sjöfart

Monki marinblå randiga vida byxor med leopardmönstrade detaljer
Monki Svart urtvättad jumpsuit i jersey
Monki 2 PACK FILIPPA TOP - T-shirt med print - svart embroidery vit embroidery Vackra billiga damkläder
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Monki EMELIE - Piké - svart Vackra billiga damkläder

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Monki LISA SKIRT - A-linjekjol - beige Vackra billiga damkläder Anmäl
Monki PIA TEE 2 PACK - T-shirt med print - easypeasy Vackra billiga damkläder
Monki VENERA DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder 14:22 #1 av: Miss Selfridge Jumpsuit i förklädesmodell med blandade mönster

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
More & More blås - sunshine gul Vackra billiga damkläder Miss Selfridge Skir jumpsuit i bandeau-modell
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Miss Selfridge Vit playsuit i spets

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.