JDY JDYHAZE - blås - legion blå Vackra billiga damkläder f0357weze42098-Fashion Kläder

Lee Jeansskjorta Lee Button Down - Blå - Herr
Lee MOM STRAIGHT - Jeans straight leg - simple focus Vackra billiga damkläder
Lee SCARLETT HIGH - Jeans Skinny Fit - stone blå denim Vackra billiga damkläder
Lee Skjorta Ruffle Shirt - Vit - Dam
Lee Sweatshirt Basic Crew - Svart - Herr
Lee Topp Logo Tee - Grå - Dam
Lee T-shirt Retro Tee - Vit - Herr
Les Deux Como Shorts Shorts
Les Deux Psychedelique Shirt Ögrönlar
Levete Room Kavaj Alfa 9 Blazer - Röd - Dam
Levete Room LR ERICA Byxor

Lexington Clothing Ashley Jersey Tee Ögrönlar
Lexington Clothing Shelley Bootcut vit Jeans Jeans
Lexington Pikétröja Quentin Polo - Vit - Herr
Lexington Tröja Nelson Knitted Sweatshirt - Grön - Herr
Lindbergh Skjorta med tryckt mönster - Vit - Herr
Lindex Ella M Svarta trosor i skir mesh med hög midja
Övrigt

Framtidens sjöfart

LingaDore DAILY BRA - T-shirt-bh - taupe Vackra billiga damkläder
Liquor N Poker Gräddvita hängselbyxor
Little Mistress cutwork marinblå jumpsuit med ögrönl i spets
14:09 #0 av: Göstage

2014 anslöt sig Sverige till de regler som gäller för Kontinentaleuropas inre vattenvägar. I ett första skede definierade man inlandssjöfarten på Göta älv, Vänern och Mälaren. Där fanns det givetvis redan befintlig sjötrafik, men det var först 2014 som de inkluderades till reglerna för kontinentaleuropas inre vattenvägstrafik.

Nu är det dags att ansluta fler områden till samma inre vattenvägar, även om vissa förvisso ligger i kustmiljö. Kanske kommer man så småningom att få se fåbemannade eller helt obemannade lågenergiförbrukande kanalbåtar på våra inre vattenvägar, anpassade med längd att få plats i slussarna? 

"Transportstyrelsen har beslutat om nya områden för inlandssjöfart, det vill säga trafik på kanaler, floder och insjöar - det som gemensamt kallas inre vattenvägar. De nya områdena omfattas av skärgårdsområden norr om Göteborg, delar av ostkusten från Kalmarsund i söder till Öregrundsgrepen i norr samt Göta kanal.

– Vi bedömer att sjöfartsnäringens intresse för inlandssjöfart är stort och vi är glada över att kunna möjliggöra ytterligare områden för trafik. En ökad trafik på våra inre vattenvägar utvecklar och förbättrar transporterna i Sverige. När mer gods kan flytta över från landsväg till vattenväg gör det transportsystemet både säkrare och mindre påfrestande för miljön, säger Johan Skogwik, sektionschef på Transportstyrelsen."---

"De nya inre vattenvägarna beräknas träda i kraft om ca 6-8 månader. Detta efter att de skickats till EU-kommissionen för notifiering och uppdatering av förteckningen över EU:s inre vattenvägar."---

/sv/Nyhetsarkiv/nya-vagar-for-inlandssjofarten/

Lollys Laundry Bonny Skirt Kjolar

Stolt medis på Kust & hav iFokus och stöttar självklart Debatt iFokus.

Lost Ink PEG TROUSER WITH DOUBLE DRAWCORD DETAIL - Tygbyxor - light rosa Vackra billiga damkläder Anmäl
Lyle & Scott Kakifärgad långärmad t-shirt med logga
Lyle & Scott Colour Block T Shirt Ögrönlar 14:22 #1 av: Le Fix Kandy Trainer Ytterkläder

Och på kajen svarar den obemannade eltrucken Vera för distributionen av framkörning och hämtning av containerlasten. Nackdelen är förstås att arbetstillfällen går till spillo när allt fler delar i distributionskedjan blir automatiserade.

Anmäl
Lyle & Scott Slim Fit Jean Jeans Lee Huvtröja Storm Rider Hoody - Grå - Herr
19:54 #2 av: Göstage

Kanske kommande generationer av fartygsskådare få vänja sig att möta "bulligare båtar"?  X-bow är en av norska Ulstein Group patenterad inverterad förstäv som blivit vanlig framförallt på offshorefartyg, men nu har det första kryssningsfartyget med sådan stäv döpts. Det blev expeditionskryssningsfartyget Greg Mortimer som kom först, när varvet  China Merchants Heavy Industry (CMHI) idag överlämnade henne till köparen SunStone Ships som först i en möjlig serie av tio.

Köparen i sin tur chartrar ut henne till Aurora Expeditions, vars grundare hon är döpt efter. Det 104 meter långa skeppet är byggd enligt Polar Class 6 för trafik i polartrakterna, och har 80 passagerarloger med bad och balkonger. Det finns förstås restaurang och bar ombord, gym, sauna och bubbelpool,  föreläsningssal, salong och ett 180 graders observationsdäck inombords. liksom utedäck. Det skulle Nordenskiöld ha vetat... 

Lee Jeans Blake - Blå - Herr

Stolt medis på Lee Jeans HOODIE SWS Ögrönlar och stöttar självklart Debatt iFokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.